Praha first edition

Vi ankom Praha klokken 11 i dag. Vi ventet på bagasjen vår, gikk ut til transporten vi hadde bestilt og satte kursen mot hotellet. Sjåføren slapp oss av rett ved inngangen, og det var deilig for to mennesker som sto opp så tidlig i dag.

Vi fikk uheldigvis ikke sjekke inn før 14.00, så vi la igjen bagasjen på hotellet og trasket ut i Prahas travle gater

Vi har vandret en del rundt, orientert oss litt, drukket litt kaffe og sånn. Men vi venter med en del av severdighetene. For det første er det såpass fullt med helgeturister at man går i kø gjennom sentrum. For det andre trenger vi begge og lade batteriene etter det hektiske året vi har hatt. Vi fant en park, med påfugler! Det har jeg aldri sett på ordentlig før! De er fine altså!

Vi fant også en bokhandel med engelske og tyske bøker, Andreas lette etter slottet på tysk, og jeg lette etter slottet på engelsk. Vi fant begge deler (note: slottet er en bok av Franz Kafka)

Vi plukket opp noen kart og andre småting vi trengte før vi satte kursen mot hotellet, og innsjekk. Etter vi sjekket inn hvilte vi en stund, tok et bad, ladet noen telefoner, før vi gikk ut for å spise middag

Det er veldig fint her og vi er veldig fornøyde. Vi har visst en seng ekstra på toppen av trappen da..haha!

Vi spiste på en lokal italiensk trattoria, maten var veldig god, men forsvant så fort at det ikke finnes noen bevis for dens eksistens. Men her venter vi på den da:

Vi gikk litt rundt i området etter vi hadde spist og handlet inn frokost siden vi har et kitchenette.

Dette er et teater, de setter opp en folkefiende av Ibsen. Vi lurer litt på om vi skal gå og se den, siden vi først er her.

Nå har jeg lagt meg ned i sengen, og jeg tror jeg blir her til i morgen! Til ny dag, og nye muligheter, helst i Kafkas fotspor!

Natta folkens <3

2 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

17.06.2017 kl.21:06

ååå så herlig <3

Linnba

21.06.2017 kl.10:15

Fredrikke Gustavsen: takk! Vi har hatt det kjempefint!

Skriv en ny kommentar

Linnba

Linnba

24, Oslo

Hvis du leter etter en fancy fashionista med stil, så har du bommet. Temmelig ordinær, selverklært kjedelig og over gjennomsnittet nerdefaktor. Gjennomsyret av ironi, men til dels morsom til tider. Velkommen.

Kategorier

Arkiv

hits